Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn natuurlijk wettelijk verplicht. Maar naast dat het een juridisch en wettelijk document is, wat soms wat oninteressant kan zijn en kan overkomen, zijn de algemene voorwaarden voor jou en voor ons een fijn hulpmiddel zodat we weten wat we aan elkaar hebben. De algemene voorwaarden van Diggelgoed & grut is daarom ook kort maar krachtig. De zaken die er toe doen staan erin en het is op een begrijpelijke manier geschreven. Heb je na het lezen van onze algemene voorwaarden vragen of ben je het ergens niet mee eens dan kun je ons een bericht sturen via de contact pagina. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen, opdrachten in welke aard dan ook tussen Diggelgoed & grut en de consument/klant. 

De website wordt regelmatig vernieuwd. Wijzigingen (door bijvoorbeeld wetswijzigingen) gaan per direct in. 

DE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIGGELGOED & GRUT. 
Onze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen, prijsopgaven en overeenkomsten die de afnemer/klant (van welk aard dan ook) en Diggelgoed & grut met elkaar aangaan, alsmede op de daaruit voortvloeiende verbintenissen en contacten. Door het plaatsen van een bestelling ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Diggelgoed & grut. Dus gaan wij er dan van uit dat je de voorwaarden goed hebt doorgenomen.

BETAALMETHODES
Bij Diggelgoed & grut kun je op twee manieren betalen. Door vooraf het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) over te maken, of te betalen bij afhalen. 

Vooraf overmaken: Het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) dient binnen 7 werkdagen te worden overgemaakt. Wij raden je aan om internetbankieren te gebruiken. Dit is makkelijk en gaat snel. Na ontvangst van betaling en zodra wij jouw bestelling hebben verstuurd, ontvang je een email dat we jouw order hebben verwerkt. Als Diggelgoed & grut na 7 werkdagen de betaling van de order niet heeft ontvangen word er een herinnering gestuurd. Wordt er hierop binnen 2 werkdagen niet gereageerd, dan word je pakket geannuleerd en niet in behandeling genomen. Je kunt natuurlijk later altijd weer een order plaatsen. Je bestelling word pas verzonden als wij de betaling hebben ontvangen.

Betalen bij afhalen: Het totaalbedrag (verzendkosten zijn niet van toepassing) wordt bij het afhalen contant betaald.

LEVERING & LEVERTIJDEN
Bij Diggelgoed & grut kun je jouw bestelling doen als je in Nederland woont. Als je niet in Nederland woont en toch graag wilt bestellen neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we naar de mogelijkheden en verzend tarieven kijken.
• De bestelling word verstuurd zodra we de betaling hebben ontvangen. 
• Binnen drie dagen na ontvangst van betaling doen we jouw order op de post. 
Als er uitzonderingen zijn betreft levering/levertijden (denk aan vakanties en feestdagen) dan krijg je hier altijd bericht over en/of het staat van te voren al duidelijk op de Diggelgoed & grut website vermeld.
• Als de bestelling niet binnen de genoemde tijd kan worden verzonden ontvang je hierover natuurlijk bericht.
• Wij verzenden met PostNL. Zie meer informatie en voorwaarden www.postnl.nl.
• Diggelgoed & Grut levert vanaf een aankoopbedrag van €0.01
• Je kunt de bestelling ook afhalen, dit kan in overleg en op afspraak. Wij nemen daarvoor contact met jou op. Als je de bestelling ophaalt dient er (het liefst) contant betaald te worden. 

PRIJZEN & VERZENDKOSTEN
Alle prijzen op Diggelgoed & grut zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten liggen aan het gewicht en de grootte van de bestellingen.

BRIEVENBUSKOSTEN 
0 – 20 gram     € 0,73
20 – 50 gram     € 1,46
50 – 100 gram     € 2,19
100 – 250 gram    € 2,92
250 – 2 kg    € 3,65
Maximumformaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm

PAKKETKOSTEN
0 – 10 kg   € 5,75
Via DHL Standaard pakketpost inclusief code om je pakket te volgen. Maximum formaat 80x40 cm, 60 liter inhoud (lxbxh).

ARTIKELEN AFHALEN
Je kunt de bestelling ook afhalen, dit kan enkel op afspraak. Bij het afrekenen van de order kun je kiezen voor de optie ‘afhalen’. Wij nemen, nadat we de bestelling hebben ontvangen, contact met jou op. Als je het pakket ophaalt dient er contant betaald te worden. Wij hebben max. €20 aan wisselgeld. De order moet binnen 2 weken worden opgehaald i.v.m. opslagruimte.

ARTIKELEN
De artikelen kunnen iets afwijken qua kleur als op de foto, maar er word zo goed mogelijk geprobeerd de kleur natuurgetrouw weer te geven als van het artikel in het echt. De beschrijving van de artikelen worden zo waarheidsgetrouw als mogelijk beschreven. 
• Alle prijzen zijn weergegeven in EURO.
• Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
De (meeste) artikelen in onze shop hebben we op voorraad.Toch kan het voorkomen dat het desbetreffende artikel (tijdelijk) niet aanwezig is. Als het artikel dat je besteld hebt niet aanwezig is of tijdelijk,dan ontvang je hierover een bericht.

Wij werken met tweedehands producten. Dit heeft zijn charme wat het zo mooi maakt. Het kan natuurlijk zo zijn, dat sommige producten gebruikerssporen hebben. Wij controleren onze producten altijd en verkopen alleen producten die in goede staat zijn. Als een product zichtbare gebruikssporen heeft, dan vermelden wij dit in de omschrijving.  

RETOURNEREN
Bij Diggelgoed & grut kun je je artikelen retourneren. Het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Je kunt de artikelen binnen 14 dagen retourneren. Je dient ons vooraf per email (of per post te informeren). Wij sturen je dan z.s.m. een bevestiging mail met de verdere instructies. Je kunt niet retourneren als je ons niet op de hoogte hebt gebracht, we kunnen tenminste op dat moment geen geld terug storten. Geld wordt pas terug gestort nadat je het retourneringsformulier hebt ingevuld.

De artikelen die je retour wilt sturen dienen naar inzicht van Diggelgoed & grut, in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Alles moet worden terug gestuurd dus ook de verpakking, de aangehechte kaartjes etc. Na controle krijg je het aankoopbedrag van het artikel van ons retour. De verzendkosten zijn voor de koper. Het aankoopbedrag word binnen max. 30 dagen op de rekening gestort.

ANNULERINGEN
Als je om wat voor reden dan ook je order wilt annuleren, dan dien je dit binnen 7 werkdagen na plaatsing van de bestelling te doen. Heb je binnen de 7 werkdagen al betaalt? Dat is geen probleem, je geld wordt zo snel mogelijk weer terug gestort. We streven erna om je geld binnen 7 werkdagen weer terug te storten (max. binnen 30 dagen).

Om een bestelling te annuleren kun je een mail naar ons sturen, je ontvangt binnen 24 uur een email terug. Heb je na 24 uur nog geen reactie ontvangen, mail dan voor de zekerheid nog een.

AANSPRAKELIJKHEID
Diggelgoed & grut is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte post/pakketten, breuk of schade etc. die veroorzaakt zijn tijdens de verzending (het moment van aflevering van de bestelling bij het postkantoor tot aankomst bij de klant) of na ontvangst. Vanaf de levering gaan alle verantwoordelijkheden (bijvoorbeeld schade tijdens de verzending) over naar de afnemer.

Uiterraad zullen wij een klacht indienen bij het desbetreffende postbedrijf. Want schade is, in welk opzicht ook dan, niet de bedoeling.

PRIJZEN & VERZENDKOSTEN.
Bestellingen worden zorgvuldig in behandeling genomen. Alles wordt goed nagekeken voordat het wordt verzonden. De artikelen worden goed, netjes en zorgvuldig verpakt. Afgezien van gebruiksporen/ slijtage sporen,worden alle artikelen met zorg verzonden. 

Diggelgoed & grut is niet aansprakelijk voor schade die tijdens of na ontvangst van het product is ontstaan/gekomen. Heb je product(en) gekocht die gevaarlijk kunnen zijn voor kinderen, houd die dan buiten bereik van kinderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor producten van leveranciers die een niet voorzienbare slechte kwaliteit hebben. Diggelgoed & grut is een geen enkel geval aansprakelijk voor enig schade of letsel, van welk aard en/of oorzaak dan ook.

Het recht van de snelste
Van sommige artikelen is maar één exemplaar en het kan zo zijn dat meerdere mensen hetzelfde artikel bestellen. In dit geval geldt dat diegene die als eerste de bestelling heeft geplaatst het artikel krijgt. 

Wijzigingsrecht
Diggelgoed & grut is niet verantwoordelijk voor eventuele zet en/of druk fouten. Diggelgoed & grut behoudt zich het recht om haar website en de Algemene Voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Modelbescherming
Alle ontwerpen en producten van Diggelgoed & grut zijn wettelijk beschermd. Bij inbreuk op deze bescherming zal door Diggelgoed & grut worden opgetreden.

Website & Copyright
Op alle afbeeldingen en teksten op de site van Diggelgoed & grut berusten auteursrechten. Diggelgoed & grut geeft de bezoeker toestemming om kleine delen van de website te kopiëren (screenshots en/of teksten) voor eigen gebruik (bijvoorbeeld een werkstuk voor een school/studie of een blog) als je de bron + onze websitelink erbij vermeld (dus Diggelgoed & grut www.diggelgoedengrut.nl). Je mag de opgeslagen informatie niet openbaar maken, gebruiken voor commerciele doeleinden of vermenigvuldigen op elk wijze zonder schriftelijke toestemming van Diggelgoed & grut. 

De website wordt regelmatig vernieuwd. Wijzigingen (door bijvoorbeeld wetswijzigingen) gaan per direct in.

© 2014 - 2021 Diggelgoed & grut | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel