Retourneren & annuleringen

Annulering van een nog niet verzonden bestellen

Wanneer jou bestelling nog niet in het proces is opgenomen om te verzenden (bijvoorbeeld net nadat je hebt besteld) kun je indien gewenst eenvoudig en kosteloos het geheel annuleren. 

Neem als je je pakket wilt annuleren zo snel mogelijk (nadat de bestelling geplaatst) contact met ons op. Vermeld in dit bericht het volgende:
1. Je voor- en achternaam
2. De order/bestellingsnummer
In dien je dit wilt delen ook de reden van annulering.

Zodra wij je bericht hebben ontvangen annuleren wij het kosteloos. Mail altijd zo snel mogelijk. Want het kan zijn dat wij je bestelling net hebben verstuurd. Als dit zo is, dien je een beroep te doen op het retourneer recht. Als je een pakket wilt retourneren vindt je hieronder de stappen die je hiervoor moet volgen. 

 

Retourneren binnen 14 dagen

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kun je (een) artikel(en) of je gehele bestelling retourneren en heb je wettelijk recht op terugbetaling. De kosten voor het terug sturen van je bestelling zijn voor eigen rekening.

Retourproces.
Indien je iets retour wilt zenden dien je ons alvoren dat je je bestelling retourneert, een bericht te sturen. Dit zorgt er ook voor dat wij jou retourbedrag sneller kunnen terugstorten. 

Het retourproces gaat als volgt:

  1. Stuur ons een berichtje via het contactformulier of via email.
  2. Begin het bericht met 'RETOUR', gevolgd door je order/bestellingsnummer. 
  3. Vermeld welk artikel of artikelen je retour stuurt. Indien het gaat om een product dat beschadigd is, zou je dit dan specifiek willen doorgeven in het berichtje, en graag met foto's van de schade als dit mogelijk is. 
  4. Verzend het berichtje
  5. Wij nemen contact met je op en sturen jou het adres waar je de retourzending naartoe kunt sturen. 
  6. Jij verzend de retourzending naar ons.
  7. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen controleren wij de bestelling of het artikel en zenden jou weer een bericht van aankomst.
  8. Wij maken het retourbedrag naar het rekeningnummer over waarmee jij de betreffende bestelling ook hebt betaald.


De belangrijkste meldingen over retourneren op een rij:
• Voor retourzendingen volg het retourproces.
• Je kunt je bestelling/artikel binnen 14 dagen retourneren. 
• De kosten van het retour sturen van artikelen is altijd voor rekening en risico van de koper (behalve als er sprake is van een verkeerd gestuurd artikel).

 

© 2014 - 2022 Diggelgoed & grut | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel