Je bestelling afhalen

Je kunt je bestelling afhalen in onze showroom winkel. De diggelgoed & grut schuur is gelegen tussen Zweeloo en Schoonoord (te Drenthe). 


N.B. Omdat wij gevestigd zijn in de schuur van onze oom en tante en deze op hun erf staat, zetten wij wegens privacy redenen het adres niet online. Het adres geven wij natuurlijk aan je door via de mail of telefonisch nadat we een afspraak hebben gemaakt wanneer jij je bestelling bij ons ophaalt. We hopen op je begrip.


Hoe werkt online bestellen en afhalen?

Stap 1. Shop je producten bij elkaar.

Stap 2. Klaar met snuffelen? Kies dan op je 'winkelmand' pagina bij betaalwijze de optie; betalen bij afhalen

Stap 3. Klik vervolgens op op 'bestelling afronden'.

Stap 3. Vul je contactgegevens en eventuele opmerkingen in. Alle velden waar een * bij staan zijn verplichte velden. Klik hierna op 'bestelling afronden'.

Stap 4. Controleer de bestelling en bevestig dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen. Klik hierna op 'bestelling afronden'.

Stap 5. Wij ontvangen je bestelling en nemen contact met je op om een afspraak te maken wanneer jij je bestellen kan ophalen. Wij sturen in dit mailtje dan ook ons adres.

Stap 6. Je bestelling ophalen en betalen. A.u.b. contant betalen, wij hebben in onze showroom namelijk Geen pin automaat!

Stap 7. Genieten van je aankoop.


 

© 2014 - 2021 Diggelgoed & grut | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel